Hvem kan hjælpe med forsikringsefterforskning af tingskader?

yourCompany har en mission om at begrænse svindel og tyveri i både små og mellemstore virksomheder. Derfor kan de tilbyde flere services, herunder både sikkerhed og overvågning, men også forsikringssager og efterforskning af disse.

yourCompany har medarbejdere, som er specialister indenfor forskellige områder, herunder forsikringsefterforskning i forbindelse med tingskader. Der er sket en stigning i forhold til forsikringssvindel indenfor blandt andet tingskader, og lige netop dette kræver den rette ekspertise, hvilket yourCompany kan tilbyde.

 

Som eksterne partenere med forsikringsselskaber, er det ofte yourCompany, som tager sig af helbreds- og erstatningssager i forhold til forsikringsefterforskning. Når yourCompany laver undersøgelser og efterforskning, omhandler det typisk både interviews, fagfolk, IT-udstyr, og informationer, som bliver hentet fra nettet. Niveauet er højt fagligt, og der bliver lavet dokumentationspakker i forhold til efterforskningen og undersøgelserne

 

Personalet som specialiserer sig indenfor forsikringsefterforskning, er uddannet særligt indenfor den nødvendige lovgivning.

 

Få hjælp til andre forsikringssager

yourCompany kan også hjælpe med både brandsager og autosager indenfor forsikringsefterforskning. Når yourCompany laver undersøgelser i forbindelse med brandsager, så kan det være screeninger der laves af sagerne.

 

Autosagerne omhandler blandt andet efterforskning i forbindelse med tyveri af køretøjer eller anmeldte sager omkring færdselsuheld.

 

Fordele ved at vælge yourCompany

Det kræver mange ressourcer at sætte både undersøgelser og efterforskninger i gang, derfor kan det være en stor fordel for virksomheden at få den rette hjælp og ekspertise igennem yourCompany.

 

yourCompany kan også bruges til outsourcing i forhold til sikkerheden i virksomheden, for at I som virksomhed kan føle jer mere trygge og sikre på arbejdspladsen. Ved at bruge GPS- systemer og overvågning, kan yourCompany hjælpe jer med at tyverisikre og overvåge både områder og dyrebare køretøjer.

 

Hvis I outsourcer sikkerheden i virksomheden til yourCompany, kan i fortsætte arbejdet som I plejer, og derved holde driften kørende. yourCompany har medarbejdere som har erfaring fra efterretningstjenester samt politi, og har derfor stor ekspertise.

 

GPS-systemerne igennem yourCompany giver desuden masser af fordele, da de sammen med appen dertil, kan bruges til blandt andet flådestyring. Med appen hører der mange funktionelle funktioner med, hvor det er muligt at optimere ruteplaner, tidsregistrering, dokumentation og meget andet. Dette kan optimere arbejdet betydeligt i forhold til kørsel blandt andet.

 

Hvis I som virksomhed, gerne vil vide mere om, hvordan yourCompany kan hjælpe jer bedst muligt, så kan i med fordel tage kontakt til dem på telefon. Både telefonnummer og information om deres services står på hjemmesiden yourcompany.dk.