Fryserum skræddersyet efter dine behov

Når du arbejder med mad af en hvilken som helst art, skal du altid sørge for den bedste hygiejne og opbevaring. Lever du ikke op til de gældende lovkrav indenfor din branche, vil du blive ramt af bøder og eventuelt få din virksomhed lukket helt ned, hvis du ikke retter ind.

Så start ud med at følge loven til punkt og prikke. Det sparer dig tid og penge i det lange løb. I den billigere ende skal du sørge for en omhyggelig rengøring af virksomhedens lokaler, så der aldrig er en finger at sætte på hygiejnen. I den dyrere ende skal du sørge for det rette udstyr til opbevaring af madprodukter, så de holder sig længst muligt.

Din virksomhed er unik

Alle, der sælger fødevareprodukter, får brug for fryserum, men hver butik og virksomhed er forskellige. Størrelsen på lokalerne, og forskellene mellem de produkter, der sælges, har alle betydning for, hvordan dine fryserum skal se ud. Derfor har du ofte brug for en skræddersyet løsning.

Der kan Celcius Nordic hjælpe dig. Med deres 30 års erfaring indenfor området kan de pege dig mod de helt rigtige produkter og hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til netop din situation.

Er din virksomhed miljøbevidst?

Så er det bedst at gå efter fryserum, der har et så lavt energiniveau som muligt og som bruger miljøvenlige kølemidler. At være miljøbevidst betyder mere end at skifte plastikposerne ud med papir ved kassen. Det kræver, at du gennemgår alle aspekter af din forretning og finder steder, hvor du kan nedsætte dit energiforbrug, undgå spild og skifte fra miljøskadelige til miljøvenlige metoder.

Vær ikke bange for at søge hjælp

Fryserum er store kølere, der ikke bare lige sætter sig selv på plads. Når du skal købe så store ting og flytte dem til dine lokaler, har du brug for hjælp. Det er altid bedst at få professionel hjælp til fragte og installere fryserummene, så du er sikker på, at alt går glat, og at der ikke bliver begået nogen begynderfejl.

Hvis du køber hos Celcius Nordic får du adgang til mange års erfaring, men også et indblik i de mest moderne og effektive fryserum på det nuværende marked. Du vil også få hjælp fra folk, der kender den nuværende lovgivning, og du behøver dermed ikke frygte for, om du lever op til reglerne.