3D printservice jatak – men jeg har ingen 3d model fil ?

Fortvivl ikke. Har du ikke en eneste 3D fil, 3D design eller 3D model kan du altid kontakte os for råd og vejledning –det er en del af vores 3D printservices – eller du kan måske begynde at lede efter dem i gratis versioner ude på det store internet. Det er op til dig.

Vi tror ihvertfald at du vil blive noget gaveldigt overrasket, hvis du var klar over, netop hvor mange af vores smukke kunder – der er startet med en meget simpe, 2D model tegnet på et A4-ark hjemme i deres køkken eller har forsøgt at åbne Photoshop for at komme i gang – men som skulle have startet i et helt  rigtigt 3D CAD program fra starten

 

3d printservice Danmark – få bestilt dit 3d print allerede i dag!

3D printservice for custom minis eller actionfigurer

Ved du hvad du er ude efter ? Hvis du lige nu er ude efter 3d printede figurer til en god aften med Dungeons & Dragons, Pathfinder, Starfinder eller dit eget univers – eller du er i netop kommet i marked for at vi 3D scanne og få sat dit eget hoved på en actionfigur´- ja, så er der i dag en meget lang række af spændende 3D online services på internettet, hvor du helt utroligt let, nemt og hurtigt kan lave dine helt egne figurer. Det er sider som Hero Forge, Eldritch Foundry ellr ANVL Custom Miniatures og der kommer hele tiden nye services til – det kan være at du kender mange flere end os ?. Det betyder altså, at hvis du designer selv online på en af de der services og efterfølgende køber en 3D fil hos dem – så kan du nemt og troligt uploade den til vores 3D print prisberegner og få en pris med det samme. Du kan selvølgeligt også, og det manglede da bare, sende den til os for råd og vejledning. Se, det er endel af vores 3D printservice til vores kunder – og vi håber at du vil blive en af dem.

 

3D printservice med utroligt mange materialer

Hvad betyder det så for dig som kunde? Godt spørgsmål, for det kan betude helt ytroligt mange ting. Men først og fremmest betyder det, at vi ikke bare har en bestmt printertype til rådighed for alle de tænkelige 3d print opgaver, der kommer ind til os. Det betyder, at, vi 3D printer i flere slags resin, filamenter og materialer fx PLA (Polylactic Acid), ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene), PETG/PET (Polyethylene Terephthalate Glycol), TPU (Termoplastisk polyurethan), Nylon, PC (Polycarbonate), Standard resin, Stærk resin eller Engineering resin.

Vores 3D-print service hjælper med at benytte det rigtige 3D print materiale til dit 3D projekt – og vi håber at du allerede vil tage kontakt til os i dag med dit næste 3d printservice projekt!

Helt Personligt for is, kan vi slet ikke få nok af 3D printere. Vi ville næsten ønske at vi selv kunne lave en 3d printservice scanning og så bare købe to af hver. 3D print-teknologien rykker som den gør, og det betyder at 3d print teknologien hurtigt bliver forældet. Vores 3d-print service skal altid kunne følge med.

 

Og er du det som kommer her som rosinen i pølseenden, selvom det måske er en 3d printet pølse du ikke har lyst til at spise. Du er selvfølgeligt altid und immer mere end velkommen til at ringe først til os eller skrive til os direkte og indirekte. Men kun med dine egne 3d print behov: Vi kan næsten være helt sikre på at vi finder den helt helt rigtige løsning sammen. Der er intet som at ringe og få et 3d print tilbud nu!