Dette er nok det bedste WordPress tema i 2021

Der findes ekstremt mange temaer udviklet til WordPress, og det kan være svært at finde ud af, hvilket tema der er det bedste i 2021. Ifølge en anmeldelse lavet af Yip.dk er det bedste tema Elementor og den betalte version Elementor Pro. Vi kigger på, hvordan det kan være, at det er tilfældet i denne artikel.

 

Efter du har læst denne artikel vil du blive klogere på, hvordan Elementor virker, og hvordan det er blevet til det mest populære tema i 2021.

 

Elementor: Den bedste page builder

Page builders har været populære meget længe, og der findes en del forskellige. Du har måske eksperimenteret lidt med dem og fundet ud af, at de ikke altid leverer på det de lover. Dette kan skyldes, at de reelt har lovet for meget, eller at du som bruger ikke synes det er intuitivt og nemt nok at anvende. Det er sandsynligvis den sidstnævnte grund.

 

Elementor har forsøgt at løse ovenstående problem ved at lave en meget intuitiv page builder med guides til hver funktion – både på skrift og på video. Du kan altså slå alle funktioner op på deres hjemmeside og blive mødt af en nemt forståelig guide og en dertilhørende video.

 

Er ovenstående guides ikke nok, så kan du søge på YouTube. Hver dag (næsten) bliver der lagt video guides op af Elementor selv eller andre YouTubere, der er eksperter i dette tema. Har du virkelig udtømt alle muligheder på internettet, så kan du altid skrive til Elementors support, der er kendt for at svare deres kunder meget hurtigt. Det kræver selvfølgelig, at du har købt Elementor Pro.

 

Prøv Elementor gratis

Du læste rigtigt. Det er nemlig muligt at prøve Elementor helt gratis ved at hente deres Hello Elementor tema og dertilhørende Elementor plugin. Denne version er selvfølgelig med begrænsninger, men du kan stadig opnå et meget pænt design uden at skulle betale noget som helst.

 

Skal du bruge flere funktioner, bør du opgradere til Elementor Pro. Denne version koster fra 49 dollars om året. Der er mange forskellige pakker, men du får den samme version. Forskellen på pakkerne er bare hvor mange hjemmesider, du kan anvende Elementor Pro på. Med en pris på omkring 300 kroner om året er Elementor altså et billigt tema til WordPress.

 

Det er meget nemt at ændre ting i Elementor. Skal du betale dig til en ny hjemmeside, i stedet for at gøre det selv i Elementor, kan du med fordel bede om at få den udviklet i Elementor. På den måde kan du selv vedligeholde den. Det er en meget billig måde at vedligeholde sin hjemmeside på, fordi du ikke skal betale en dyr web developer for at gøre det for dig.