De fleste kender til irritationen ved akne og problematisk hud – særligt i ansigtet. Nogle vokser ud af det, mens andre døjer med akne igennem længere perioder. Her kan det være en god idé at få en akne behandling af professionelle. Da der findes mange forskellige hudtyper, kan det være rart med et par kyndige øjne til at vurdere, hvilken type af akne behandling, der vil skabe det bedste og mest synlige resultater for netop dig.

Skønhedsklinik tilbyder professionel akne behandling.

Du er i gode hænder med en professionel akne behandling hos denne skønhedsklinik. Klinikken anvender et særligt udviklet apparat til netop deres akne behandling. Apparatet hedder SilkPeel, og bearbejder huden med et diamanthoved, som eksfolierer den øverste del af huden under lukket vakuum. Imens tilføres huden et specielt udviklet og udvalgt hudprodukt. SilkPeel egner sig til alle hudtyper, og er ligeledes velegnet som kombinationsbehandling i forbindelse med andre behandlinger.

Du kan læse mere om anke behandlingen på klinikkens egen hjemmeside, hvor du kan finde prislister, information om selve behandlingen og se hvad skønhedsklinikken ellers tilbyder. Har du spørgsmål eller er du i tvivl, så kan du bestille en uforpligtende konsultation omkring eksempelvis akne behandling på telefon 61 789 789.

Kategorier: Skønhed