Weekend-fest med forMÅL!

Så skal der holdes fest, og selvom jeg normalt ikke er den store fodbold-freak, så synes jeg at det kunne være sjovt at holde fest med et lidt alternativt tema.I anledningen af at der snart er EM i fodbold fik jeg den idé at holde en fodboldfest – og så skal der selvfølgelig også spilles bold.

Jeg faldt over de her fodboldmål til haven. Da min have ikke egner sig til 11-mands hold, har jeg kigget på et par mini fodboldmål. Mini fodboldmål er den perfekte størrelse til antallet af gæster der er inviteret, og så er jeg sikker på, at jeg henover sommeren nok skal få glæde af mine fodboldmål til haven.

Jeg har kigget på fodboldmål til haven på denne hjemmeside, hvor man – når der købes mål i par – kan få rabat. De sælger fodboldmål i mange forskellige størrelser, og det var også her jeg faldt over et mini fodboldmål. De leverer på 1-2 hverdage – hvilket er perfekt. Så har jeg muligheden for at øve mig lidt inden gæsterne kommer 🙂

Det eneste der mangler for at arrangementet skal blive en succes er godt vejr, og så håber jeg at festen bliver målrig. Der bliver i hvert fald gode chancer for at score!

Kategorier: Fritid