Går du og bøvler med ondt i tænderne eller kæberne? Synes du dine tænder er skæve? Har kaffe og cigaretter farvet dine tænder, tør du ikke længere smile til den søde fyr på gaden?

Hvis du kan svare ja til et af ovenstående spørgsmål, så er du absolut ikke den eneste. Alle mennesker oplever i deres voksne liv problemer med enten smerter eller utilfredshed med udseendet på deres tænder.

Heldigvis har tandlægerne i Hellerup tilpasset sig den brede masse, og har hver især tilegnet sig forskellige specialer. En af disse tandlæger er Frederik Upton Sjölin, der netop har tandklinik i Hellerup. Her er der både mulighed for behandlinger af kosmetiske og mere nødvendige tandproblemer.

De kosmetiske behandlinger, som Frederiks tandklinik i Hellerup beskæftiger sig med, er blandt andet tandblegning og tandregulering. Sidstnævnte kan også være en nødvendig behandling, da skæve tænder kan give et skævt bid, som på sigt kan give hovedpine og andre følgesmerter.

Priserne hos ovennævnte tandklinik i Hellerup er ikke de billigste, men de beskriver selv, at deres behandlinger er af højeste kvalitet, og at prisen derfor skal anses som en fornuftig og profitabel investering i en fremtid uden smerter og gener. Hvis du derfor mangler en tandlæge, er Frederik Upton Sjölins tandklinik i Hellerup et godt og sikkert valg.