Skal du på en dejlig indisk restaurant i København, så behøver du ikke lede meget længere! Kashmir, som ligger både på Østerbro og Køge, serverer altid lækker og autentisk mad.

Kashmir er en indisk restaurant i København, der på én gang er velkendt og ny. Den er velkendt, fordi den gennem 30 år har leveret indiske specialiteter, og den er ny, eftersom den indiske restaurant i København i dag fremstår som en helt ny oplevelse. Det skyldes, at den indiske restaurant i København har gennemgået et generationsskifte.

Indisk restaurant i København, du ikke kan modstå

Hvis du lægger vejen forbi Kashmir – den lækre restaurant i København – er der ingen tvivl om, at du vil få en lækker gastronomisk oplevelse. På restauranten er de autentiske retter nemlig blevet tilberedt af kokke, der er yderst passionerede. Den autentiske indiske mad befinder sig langt over gennemsnittet af, hvad man ellers almindeligvis kan forvente sig af en indisk restaurant i København. Det er også en væsentlig årsag til, at den indiske restaurant bl.a. har modtaget 4 kokkehuer af Politikens madanmeldere.

Så vil du prøve en skøn indisk restaurant i København, er Kashmir altså the place to go.