Hvis man er blond, kender man nok til problemet med, at ens hår kan komme til at se gult ud. Uanset om men er naturligt blond eller har farvet det som mig, er de gule toner noget, som de fleste gerne vil af med. Det ser bare lidt bedre ud, når det mere er de kolde, lyse toner, man får frem. Personligt synes jeg også, at huden i ens ansigt får en mærkelig farve, jo mere gult ens hår bliver. Derfor sørgede jeg altid for at sige til min frisør, at hun skulle sørge for at holde sig mest i det kolde farvespekter, men jeg har alligevel haft lidt problemer med, at mit hår så gult ud, især på billeder. Alligevel var jeg ikke meget for at forsøge at farve det selv, fordi jeg simpelthen har set for mange gange, hvor det er gået helt galt. Det er også usundt for håret at farve mere end højst nødvendigt, og mit er i forvejen tørt. For mig blev løsningen på problemet denne M6 Anti-Yellow hårkur, der er designet til at fjerne de gule toner i håret.

Gør altid noget for dit hår med en hårkur

Uanset om dit hår er farvet eller ej, er det at bruge hårkur altid et must for piger med langt hår. Det gælder også, selvom du ikke er blond. Det er simpelthen vigtigt at tilføre håret noget fugt, især i sommerperioden. Når man farver håret, gør man skade på det, og jeg synes også, man kan mærke, at det bliver mere tørt i det. Derfor kan det være en god idé at bruge en hårkur, når man har farvet sit hår, som tilfører ultrameget fugt. Min Silver hårkur giver både mit hår utroligt meget fugt, så det føles blødt og lækkert, samtidig med at de gule toner bliver fjernet. Derfor er det virkelig en hårkur, jeg vil anbefale, til alle der har samme problemer som mig.

Jeg har altid Silver hårkur derhjemme

Jeg bruger min Silver hårkur næsten hver gang, jeg er i bad. Mit hår er ret langt og tykt, så der går ikke så lang tid imellem, at jeg løber tør for hårkur. Jeg sørger dog altid for at have en ny på lager, så jeg hele tiden har midlerne til at holde mit blonde hår sundt, fugtet og helt frit for gule toner.

Kategorier: Skønhed