Forestil dig følgende scenarie.

Du har mødt en pige, som du gerne vil imponere. Du har været ude med hende en gang før. I havde ikke ret meget at snakke om, men du syntes, hun var sød. Lettere gik snakken dog, da hun begyndte at tale om sit yndlingsemne: indisk mad.

I skal mødes igen og har en aftale hjemme hos dig. Du har ikke haft tid til at lave mad, og der er kun en ting, der kan redde aftenen: at bestille indisk takeaway. Du bor i København og skal derfor finde noget indisk takeaway i København. Du slår op i De Gule Sider under ”indisk takeaway i København”. Der dukker mange søgeresultater op, der viser forskellige indiske takeaway-steder i København.

Forskelligt indisk takeaway

Du er lidt i tvivl om, hvilket af de forskellige indiske takeaway-tilbud i København, der er mest lækkert. Men du vil gerne imponere pigen, så du tænker dig godt om. Noget ligger i indre København, andet i ydre København. Du er egentlig ligeglad, hvor de ligger, så længe det er lækkert, og så længe pigen kan pige glad, rører det dig ikke videre, om det indiske takeaway, du bestiller, ligger i indre eller ydre København.

Nogle af de indiske takeaway-retter er med kylling, ris og grøntsager, andre er med oksekød og sur/sød-sovs. Igen: Du er egentlig ligeglad, hvad der bliver bestilt, så længe pigen kan blive glad og komme til at tale varmt om det indiske mad.

Efter at have tænkt længe over, hvilket indisk takeaway i København, du skal købe fra, beslutter du dig for at købe det hos den lækre restaurant Kashmir.

Restaurant Kashmir: Lækker indisk takeaway i København

Nu ligger landet sådan, at den indiske restaurant Kashmir faktisk er en lille kæde, idet den ligger to steder: Østerbro og Køge. Med andre ord er der tale om, at du kan købe indisk takeaway fra to steder i København, eftersom både Østerbro og Køge er lokaliseret i København.

Du er egentlig helt ligeglad med, hvilken af restauranterne de leverer fra. Du er blot interesseret i at få indisk takeaway fra København. Det får du altså, lige meget hvilken en af de to restauranter de bringer maden fra.

En god oplevelse med den indiske takeaway

Pigen kommer på besøg, og stemningen er lidt trykket til at starte med. Men straks bliver tonen mere fri, da manden fra Kashmir Restaurant kommer med den indiske takeaway fra København.

Pigen spørger: ”Er det indisk takeaway fra København, du lige har serveret for mig?” ”Ja,” svarer du. Og nu er stemningen helt i top, for er der noget, pigen kan lide, er det indisk mad, og især indisk takeaway fra København.

Det gode ved takeaway er nemlig, at man ikke selv behøver at hente maden. Det efterlader mere tid til romantik og gode stunder. Og så er det jo kun et stort plus, hvis man samtidig er glad for den mad, der serveres. Og er der mad, pigen er glad for, er det indisk takeaway i København fra Kashmir.

Kategorier: MadService