Er du tit i tvivl om, hvor ofte du skal købe og udskifte din printerpatron, er du ikke den eneste. Det er nemlig et generelt problem, men her kan du blive lidt klogere på influerende faktorer.

Selv om vi nu oplever øget digitalisering er det altid lidt ekstra betryggende at have for eksempelvis kontrakter, forsikringspolicer eller andre aftaler på udskrift, så man altid ved, hvor man kan finde dem. Dog kender de fleste nok også til problemet, når man skal til at skrive noget ud, at der ikke er mere blæk i printerpatronen, hvilket ofte skaber stor irritation. Det er som om det altid sker, når man har allermest brug for at sin printerpatron bare virker!

Udtørring af printerpatroner

Desværre hører det med til printerpatroner, at de langsomt begynder at udtørre, hvis de ikke bliver brugt gennem et stykke tid, hvilket ofte kan være tilfældet i sommerferien, hvor både skoler og virksomheder ikke bruger deres printer, så man undgår, at ens printerpatron tørrer ud.

Kan man undgå at blækket tørrer ud?

Den bedste måde at undgå, at blækket i ens printerpatron tørrer ud er ganske enkelt ved at bruge den ofte – eller som et minimum med jævne mellemrum. Der vil heller ikke være forskel i om man har en Canon, Brother, Epson, HP eller et helt femte mærke printerpatron, da det ganske enkelt er kompromiset man indgår ved at have en billig blækprinter med tilhørende billige printerpatroner i forhold til en dyrere laserprinter med noget dyrere lasertonere.

Hav altid en backup printerpatron

Det er svært at sige præcist hvor længe der går, før ens printerpatron tørrer ud, hvis den ikke bruges, men hvis der går flere måneder er der i hvert fald en øget risiko. Derfor er det altid en god ide at have en ekstra printerpatron liggende i skuffen, så man undgår irritationen over, at man først skal ned i butikken eller vente på, at den bliver leveret, når man skal udskrive noget vigtigt.

Det er også en rigtig god ide at have en ekstra liggende i tilfælde af, at printerpatronen ganske enkelt løber tør for blæk, hvis man bruger den meget. Det er trods alt også en ekstra fornøjelse at udskrive et stykke papir, hvor man kan se, at blækket bare stor knivskarpt i stedet for halvgrå nuancer eller endnu værre med striber over teksten pga. manglende blæk i printerpatronen.

Da der både kan være tale om udtørring og udtømning af sin printerpatron vil det være meget individuelt, hvor ofte man skal skifte den ud, men et godt bud vil typisk være mellem et halvt til et helt år, men dette estimat skal tages med et gran salt, da det kommer meget an på hyppigheden i sin printerbrug samt blækpatronens størrelse.

Hvor kan man få billige blækpatroner?

Men bliver det ikke lidt dyrt, hvis man hver gang skal købe to af gangen, vil nogen måske spørge? Men nej, det behøver det ikke at blive. I dag findes der et kæmpe antal udbydere af printerpatroner, hvilket generelt er med til at presse priserne i bund. Endvidere kan man også skelne mellem originale og kompatible printerpatroner, hvor de originale ofte vil have en langt højere pris, da man betaler utrolige summer blot for selve brandet.

Spar op til 75% på printerpatroner

Faktisk er det muligt at spare helt op til 75%, hvis man køber kompatible printerpatroner i stedet for de originale. Der er ingen forskel på de originale og kompatible ud over prisen, men fordelen ved at købe dem som kompatible er netop at man altid kan købe en ekstra blækpatron til at have som backup i tilfælde at den gamle skulle tørre ud eller løbe tør for blæk. Hvis man er interesseret i at købe billige printerpatroner med besparelser på op til 75%, kan man besøge www.kompat.dk, der har et kæmpe udvalg af kæmpatible printerpatroner til alle de kendte brands. Ydermere får man gratis fragt på alle bestillinger og en utrolig høj service ved henvendelser, hvilket en Trustscore på hele 9.2 ud af 10 også er vidne om. Derfor kan irritationen over udtørrede printerpatroner være ovre inden du ser dig om.

Gem

Gem

Gem