Hvis man får behov for akut hjælp til tandpine uden for normale åbningstider, findes der en tandlæge i København der kan være behjælpelig. Tandlægecenter Højbro Plads tilbyder bl.a. hjælp til tandpine og tandsmerter alle hverdage samt lørdage, søndage og helligdage. Hertil er alle tandbehandlinger hos tandlægen uden ekstra gebyrer og tillæg.

Det er vigtigt for tandlægerne, at de altid er til at komme i kontakt med, hvis man har tandpine elle tandsmerter, og man kan derfor også ringe til klinikken med 18-23 og bestille tid eller tale med en tandlæge.

For at sikre den bedste behandling af patienter med tandpine og tandsmerte deltager tandlægerne løbende i kurser mm, således at kundskaberne holdes ved lige og forbedres.

Har man tandpine eller tandsmerter skal man derfor ikke vente forgæves til det bliver mandag med at komme til tandlæge. Inde på Tandlægecenter Højbro Plads’s hjememside, kan man læse meget mere om de forskellige typer af behandlinger der udføres og finde kontaktoplysninger mm.

Når man ringer ved tandpine eller tandsmerter kan din tandlæge i de fleste tilfælde vurdere, om man skal have akut tandbehandling eller om behandlingen kan vente til en efterfølgende dag. Man kan være sikker på, at man altid er i gode hænder hos tandlægerne i København.