Giv din hund lækkert hundefoder!

Har du en hund, så er der næppe tvivl om, at du vil den det allerbedste. Du vil utvivlsomt gerne give din hund et dejligt og langt hundeliv. Det er jo nemlig dig som hundeejer, der har indflydelse på din hunds sundhed og velvære.

Dyrelageret.dk – hundefoder til fornuftige priser

For at du kan give din hund godt og sundt foder – så den kan få det omtalte lange liv – kræver det, at du har adgang til foder, der er til at betale.

Den mulighed giver Dyrelageret dig. På nedenstående liste kan få et overblik over de forskellige producenter af hundefoder, som Dyrelageret forhandler:

Iceland Pure, Kornfrit foder, Oliver’s Hundefoder, Kingsmoor Hundefoder (New Nordic Kitchen For Pets), Acana, VetCure – GourMix Classic, Carnilove Hundefoder, Alpha Spirit – The Only One, Hvalpefoder, Essential Foods hundefoder, Belcando Holistisk, Orijen og Kingsmoor.

Det består hundefoderet af

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad de enkelte hundefoder-mærker mere præcist består af, kan du læse mere om det her:

For det første er mærker som Acana og Orijen canadiske. Vil du give din hund foder af meget høj kvalitet, er dette oplagte mærker. Acana-foderet består som oftest af ca. 60 % kød, og i ingen af de forskellige varianter er der anvendt korn. Herudover har man helt afholdt sig fra at tilsætte de kornsorter, der typisk er allergifremkaldende. Acana er desuden karakteriseret ved at være enormt velsmagende foder – og ikke mindst foder, der fås i rigtig mange smagsvarianter.

Orijen er Dyrelagerets foder i allerhøjeste kvalitet. Der er tale om foder, der indeholder 80 % kød, og som der aldrig er korn tilsat i. Orijen findes i mange delikate smagsvarianter.

Endelig er det danske produkt Kingsmoor karakteriseret ved at være et rigtig smart valg rent prismæssigt. I Kingsmoor-serien har hovedparten af foderet ikke korn i sig. I det hele taget er der i Kingsmoor-serien brugt rigtig gode danske råvarer i produktionen.

Hundefoder i god kvalitet

Som det fremgår gør Dyrelageret.dk en dyd ud af, at du skal kunne give din hund det bedste foder og på denne måde sikre dens sundhed.

Dyrelageret.dk sælger sundt og lækkert foder til hunde af alle afstøbninger. Dyrelageret forhandler nemlig mærker, der producerer foder helt uden indhold af korn. Du kan se hele sortimentet på Dyrelageret.dk’s hjemmeside.

Kontakt Dyrelageret.dk vedrørende hundefoder

Du kan være helt sikker på, at du hos Dyrelagert.dk altid vil få god service. Firmaet står klar til at tage dit opkald på tlf. +45 31133117, hvor en af medarbejderne er parat til kyndig rådgivning.

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til Dyrelageret.dk, hvis du foretrækker det, og hvis du fx har spørgsmål om hundefoder. Det kan du gøre på denne adresse:

Dyrelageret.dk

Nejstdalen 3, Postbox 14

9850 Hirtshals

E-mail: shop@dyrelageret.dk

CVR-nummer: 29179735

Hundefoder, der ikke er til at tage fejl af

Vil du give din hund foder, som den helt sikkert vil elske, skal du altså handle hos Dyrelageret.dk.

Kategorier: HobbyMad