Lyder økologi og høj kvalitet som noget, du gerne vil tilbyde din hund. Mon ikke?!

Webshoppen Dyrelageret.dk forhandler Oliver’s petfood. Det skyldes, at Oliver’s petfood er en kvalitets-foderserie. Her kan du kan vælge mellem Classic serien, det kornfrie hundefoder og det økologiske med det danske Ø-mærke. Uanset hvad du vælger, vil din hund sætte pris på det.

Der er tale om sundt foder, der måske vil give din elskede hund flere gode leveår, og hvem vil ikke forsøge at give sin hund – ens bedste ven – det?

Oliver’s petfood – ikke kun kendt i Danmark

Hos webshoppen Dyrelageret.dk sætter de ansatte pris på at kunne tilbyde det lækre hundefoder fra Oliver`s Petfood. Oliver’s petfood er nemlig gammel i gårde og har leveret kvalitet gennem mange år: Lige siden 1998 har Oliver’s petfood produceret det lækre kvalitetsfoder, og der er vel at mærke tale om foder, som ikke kun er kendt i Danmark, men også langt ud over Danmarks grænser. Oliver’s petfood er altså et produkt med en lang historie bag sig (ja, godt 20 år) og med en bred, international målgruppe. Det er ikke tilfældigt. Nej, det skyldes, at kvalitet avler kunder og atter kunder. Med produktet får du nemlig ernæring i topklasse til din hund, og dette er uanset om du vælger Grain Free eller Økofoder.

Om Dyrelageret.dk

Som virksomhed er Dyrelagerets formål at forhandle udstyr til dit kæledyr, som er afprøvet og testet af dyreadfærdsterapeuter og dyrlæger. Derudover lægges der stor vægt på, at udstyret er afprøvet af selve hunde-, katte-, og hesteejerne. Det betyder, at du som kunde kan være sikker på, at Dyrelageret.dk aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Så vil du være god mod dit kæledyr, bør du handle hos Dyrelageret.dk.