Kender du det, når man skal ud med veninderne, og man bare ikke orker at tage på den samme kedelige sushirestaurant eller indtage den sædvanlige kylllingesalat? I så fald kunne det måske være, at I skulle overveje at prøve lidt indisk mad i København

Ok. Indrømmet. Der kan nogle gange være langt mellem god indisk mad i København, selv om der efterhånden findes en del restauranter, der slår sig op på området. Dog ligger der en indisk restaurant i hjertet af Valby, som næppe vil skuffe. Navnet på denne indiske restaurant er meget autentisk Punjab, og autentisk er et gennemgående tema for den indiske mad, som I vil få serveret på restauranten.

Indisk mad tro mod traditionen

Restaurant Punjab er tro mod de indiske madtraditioner og serverer indisk mad fra et over 5000 år gammelt cuisine, og selv om både det franske, italienske og spanske køkken er mere berømte, vil man ikke gå glip af denne indiske mad oplevelse i København.

Som det er kendt fra det indiske køkken, kan man vælge mellem et stort antal både forretter, hovedretter og desserter – og hvorfor ikke skylle hele herligheden ned med en velkendt Lassi, der er en traditionel indisk yoghurtdrik, og den fungerer derfor perfekt til at tage styrken, der traditionelt er i indisk mad.

I København findes mange vegetarer og veganere, men dette er også tilfældet for Indien, og derfor kan man sagtens få tilfredsstillet sin sult med indisk mad i København, hvis man skulle være vegetar.