Har du længe gået med et ønske om at tabe dig? Har du prøvet alverdens slankekure uden held? Er du træt af at stige op på vægten, der viser det samme som sidste gang? Så er det måske på tide at tænke i andre baner.

Maveballon – din smertefrie vej til vægttabet

En maveballon er det optimale valg for dig, der ønsker et varigt vægttab uden kirurgiske indgreb. Med en ballon i maven signalerer kroppen følelsen af mæthed, således mængden af mad og kalorier mindskes.

De forskellige vægttabssystemer

Da alle mennesker er forskellige og derfor har forskellige behov, tilbyder Gastriball tre slags vægttabssystemer: Obera, Medsil og Spatz.

Proceduren

Det kan godt lyde voldsom, når man hentyder til en ballon, men det er faktisk en ret simpel procedure, som oftest ikke tager længere en 15 minutter at udføre.

Selve ballonen bliver placeret i mavesækken via maven, hvorefter den bliver fyldt med saltvand for at mindske følelsen af sult.

Fordelen ved et ikke kirurgisk indgreb

Som betegnelsen af en maveballon lyder, så er et ikke kirurgisk indgreb langt nemmere og enklere at udføre. Det kræver ikke fuld bedøvelse og livslange helingsprocesser. Uanset dit valg af vægttabssystem, forventes du at være udskrevet et par timer efter, maveballonen er placeret.

Maveballonen består af blød, veltolereret silikone, således den er nemt at fjerne efter 6-12 måneder – alt efter, hvad der er aftalt.

Er du egnet til operationen?

Selvom mange af os går med ønsket om at tabe et par ekstra kilo, så er en gastric ball forbeholdt dem, hvis BMI ligger over 27, da det defineres som overvægtig.

Opfylder du kravet er du velkommen til at kontakte Gastriball via telefon eller på deres kontor i hhv. København, Nordsjælland, Fyn, Jylland samt Sverige og Norge.

 

 

 

 

 

Kategorier: SkønhedSundhed