Langt de fleste af os kender godt til fænomenet; vi har som par været sammen i mange år og efterhånden som tiden får (en funktion af tiden), bliver det mindre og mindre med det erotiske samvær. Det er egentligt ikke fordi vi ikke har lyst, det er bare som om, at dagligdagen er blevet dagligdag og pludselig sidder vi fast i dagligdagens rutiner. Det betyder, at vi lægger mindre og mindre mærke til hinanden og det er ikke forkert at sige, at intimiteten kan ligge på et meget lille sted. Det er som om at man er kørt fast. Det behøver imidlertid ikke være sådan. For flere og flere par finder hinanden igen gennem erotisk legetøj og pludselig oplever man, at alting kommer tilbage til dengang man mødte hinanden, og nu slår parforholdet gnister igen. Det er i sig selv ret skønt, og meget, meget frækt!

Hvad er erotisk legetøj til par?

Erotisk legetøj til par dækker over en ekstrem bred vifte af seksuelle hjælpemidler, og hvis vi starter lidt fra begyndelsen af, så er erotisk legetøj til par f.eks.: Anal plug, dildoer, strap-on, strap-on harness, klitorisvibratorer, penisringe, lingeri og læderlingeri for nu blot at nævne nogle få, der falder ind under kategorien erotisk legetøj til par. Det, der er så smart ved legetøj til par, er, at det har den formåen, at det kan bringe os helt tæt sammen igen. Præcis som dengang man mødte hinanden for første gang. Spændingen og ikke mindst intensiteten vender tilbage med uformindsket styrke. Det er det altoverskyggende og det allermest positive ved erotisk sexlegetøj til par. Hvem kan ikke huske den første uge? Den første måned eller det første år? Alting var nyt og spændende og det vil vi vist hver især gerne opleve igen. Det er her, at erotisk legetøj til par kommer ind i billedet, og det er intet mindre end fantastisk.

Kan man blive for gammel til at lege med erotisk sexlegetøj?

Det korte svar er nej; man kan ikke blive for gammel til at lege med og få fordele ud af, at lege med erotisk legetøj til par. For udover at ungdommens rus kommer tilbage, sker der samtidigt en masse biokemiske processer i hjernen. Hjernen udskiller mere af det som populært kaldes for krammehormonet. Nemlig oxytocin. Denne kemiske forbindelse gør os glade og bidrager til, at vi føler en større sammenhørighed med vores partner. Der sker også en øgning i hjernen af serotonin, og netop serotonin menes at have en direkte indflydelse på vores humør. Altså, at vores humør bliver langt, langt bedre. Der udskilles også en større mængde af kroppens eget morfin, nemlig dopamin. Dopamin får os til at føle os godt tilpas, og alt det her sker som en funktion af leg med erotisk legetøj til par. Så man kan altså ikke blive for gammel til at få fuldt udbytte af erotisk legetøj til par. Det har derimod en hel række af positive effekter som vi alle kan drage nytte af.

Erotisk voksenlegetøj til enhver smag og begivenhed

Det vigtige når du skal vælge erotisk legetøj til par, er, at man på et vist niveau gør en tanker om, hvilken type af stimulation som man synes godt om. F.eks. hvis man godt kan lide den helt almindelige indre stimulation, så er den traditionelle dildo det helt oplagte valg, og den kan nemlig også bruges af begge køn til himmelsk indre stimulation. Hvis man nu f.eks. er til begge dele, altså både indvendig og udvendig stimulation, så kan en parvibrator fra f.eks. EasyToys være det helt oplagte valg. Pointen er, at man med fordel kan gøre sig nogle tanker inden man besøger makelove.dk på nettet. Og skulle det være svært at gøre sig nogle tanker omkring erotisk legetøj til par, så besøg endelig sexshoppen alligevel og lad dig inspirere. Der findes et kæmpe udvalg af sexlegetøj og måske finder du frem til noget sexlegetøj som du bare absolut må og skal erhverve dig?

MakeLove er Nordens billigste udbyder af erotisk sexlegetøj, lingeri og glidecremer online og meget ofte vil du kunne opnå en yderligere rabat, fordi sexshoppen meget tit og ofte har kampagner, hvor du – udover de i forvejen lave priser – kan opnå 20 til 30% i rabat. Det sker jævnligt. Lad dig overraske og lad dig inspirere online.

Kategorier: FritidSundhed