Har du en gammel bil stående i garagen eller i grøftekanten? En bil, der er defekt, eller som du ikke kan sælge videre til en nye ejer på grund af dens alder eller stand? Sådan en bil betegnes som en skrotbil – og den kan du få en god skrotpris for hos en skrotvognsforhandler.

En skrotbil er penge værd

Gamle, brugte og defekter biler er fyldt med dele og materialer, som kan genbruges. Nogle af disse materialer fx metaller er ganske mange penge værd. I stedet for at lade din bil samle støv og rust i vejkanten, bør du derfor overveje at sælge den som skrotbil. Det er ikke kun økonomisk klogt, men faktisk også godt for miljøet, at brugbare dele af din skrotbil genanvendes og resten skrottes på forsvarlig vis.

Få en bilvurdering af din skrotbil

Det er ikke nemt som almindelig bilejer at vurdere, hvor mange penge, du kan få for en skrotbil. Derfor bør du kontakte en skrotbilsforhandler og få en bilvurdering. En bilvurdering kan enten foregå over telefonen, eller du kan få forhandleren til at besigtige bilen fysisk. I bilvurderingen kigger forhandleren bl.a. på din skotbils alder og stand, samt bilens mærke og model. En bilvurdering munder ud i at forhandleren giver dit et tilbud på en skrotpris.

Indhent flere tilbud på en skrotpris

Skrotvognsforhandlere er gode købmænd og derfor kan det være en god idé at få en bilvurdering hos mere end én forhandler. Hvis du har tid, så sørg for at få lavet en bilvurdering hos 3-5 forskellige forhandlere. På den måde opnår du flere tilbud på en skrotpris for din skrotbil. Med disse på hånden kan du vurdere hos hvilken forhandler, du opnår den bedste skrotpris. Yderligere har du mulighed for at spille forhandlerne ud mod hinanden og måske ad den vej få presset din skrotpris i vejret.

Kategorier: Diverse