De fleste har prøvet at arve ting fra familiemedlemmer. Det kan både være store ting som hus og bil, men det kan også være mindre ting. Jeg arvede nogle smykker fra min mormor, dengang hun gik bort. Det var nogen, hun havde fået og båret ved forskellige lejligheder i løbet af hendes liv. Blandt andet var der en flot halskæde af guld, som hun havde fået af min morfar. Alligevel er det ikke den slags smykker, som man går så meget med i dag. De er meget tunge og gammeldags i forhold til det, der er på mode nu. Derfor havde smykkerne mest hængt på mit smykketræ, da jeg fandt ud af, at jeg kunne bruge dem, når jeg manglede penge.

Penge til det man har brug for

Kender du det, når man står og mangler lidt penge? Som enten skal bruges til at betale regninger eller forsøde livet en smule? Det gør du nok. Jeg har i hvert fald stået i den situation mange gange, hvor jeg godt kunne bruge lidt ekstra luft i budgettet. Men mine forældre har altid advaret mig imod at tage de dyre kviklån, som man aldrig kommer ud af igen. Derfor har jeg aldrig rigtigt brugt det at låne penge, fordi jeg var bange for, jeg ikke ville kunne administrere det og ende i Luksusfælden. Men så fandt jeg en løsning, hvor jeg kunne få penge for min mormors smykker, uden at jeg behøvede at sælge dem.

Sælg dine smykker og køb dem tilbage igen

Jeg fandt ud af, at man kan sælge sine smykker til Pantialt.dk og købe dem tilbage igen, når man har pengene til det. Min mormors smykker er ret værdifulde, men selvom jeg ikke bruger dem, havde jeg ikke lyst til at skille mig helt af med dem. Det er trods alt noget af det sidste, jeg har tilbage fra hende. Derfor var løsningen med pantsættelse det rette for mig. På den måde kunne jeg bruge smykkernes værdi til at få penge i hånden, når der virkelig var brug for dem, og når jeg så fik lidt flere penge mellem hænderne, kunne jeg købe dem tilbage igen. Det viste sig simpelthen at være den perfekte løsning for mig, fordi jeg på den måde kan bruge smykkerne, selvom jeg ikke går med dem. Fordelen ved Pantialt.dk er desuden, at det ikke nødvendigvis skal være smykker – de tager også imod mange andre værdier som ure, motorcykler og meget andet.

Kategorier: Økonomi