Med en meget ambitiøs målsætning fra den danske regering om reducering af CO2, er det vigtigt, at alle parter følger med. Det gælder både privat, politisk og erhvervsmæssigt. Derfor er det også nødvendigt for en moderne virksomhed i dagens verden at medtænke miljøvenlige løsninger i deres måde at køre forretning på. En af måderne, du som virksomhed kan fremme din grønne profil og score point på bundlinjen, er ved at investere penge i et firma med rådgivende ingeniører.

Hvad kan et rådgivende ingeniørfirma?

Hvis I er nået til det punkt, hvor I gerne vil optimere jeres processer og sænke energiforbruget, kan energirådgivning være vejen frem. Det kan godt være, at I selv er i stand til at vurdere enkeltdele af driften og se, hvor der kan spares. Men et firma, som er eksperter i energirådgivning, kan se driften som helhed og finde de smarteste løsninger.

De smarteste løsninger er de, som nemt kan inkorporeres i jeres dagligdag, og som I selv kan føre videre efter end samarbejde. Det er ligeledes de løsninger, som understøtter samtlige processer. Nogle gange tænkes energioptimering ikke i det store billede, hvilket kan resultere i, at én besparelse sker på bekostning af en anden. Det vil sige, at én proces bliver billigere og mere effektiv, mens en anden bliver det modsatte. Her er det en klar fordel at have et rådgivende ingeniørfirma i ryggen, som forstår sig på energiområdet helt ude til fingerspidserne.

Bedre økonomi og bedre samvittighed

Først og fremmest gælder en mere grøn profil selvfølgelig om at handle til fordel for miljøet. Men vidste I, at det også er gavnligt for jeres virksomheds regnskab? De forbedringer, der skal skabes ved hjælp af et rådgivende firma, vil også sætte sine fodspor i økonomien. Den energi, I bruger, som kunne være undgået, er sådan set bare penge ud af vinduet. Så selvom et forløb til tider kan virke som en dyr investering, vil det ofte være tjent ind inden for få år. Hos SARI Rådgivende Ingeniørfirma skrives der eksempelvis, at 3 ud af 4 af deres optimeringer tjenes ind inden for 2 år.

Det er altså ikke kun samvittigheden, du renser ud i, det er også økonomien.