Vi kender det alle sammen. Vi begynder at nærme os de 25 til 30 år, og som om det ikke er slemt nok i sig selv, så bliver det absolut ikke bedre af at se begyndende tegn på cellulite – eller på mere dansk appelsinhud. Hos Clever Skincare, der er en kosmetolog i Holte, tilbyder man effektiv cellulite behandling, så vi ikke længere skal gå rundt og bekymre os.

Hvad er cellulite?

Først og fremmest er der forskellige meninger om, hvad cellulite skyldes, men i overvejende grad menes det at skyldes et dårlig blodcirkulation samt et fortættet bindevæv, der gør at fedtet i underhuden ophæver sig mellem overhuden og musklerne. Dernæst spiller alderen samt overvægt en betydning for mængden af cellulites, så jo ældre eller højere BMI man har, desto større sandsynlighed er der også, at man begynder at overveje en cellulite behandling

Hvordan foregår en cellulite behandling?

Der kan være forskel på udbuddet af cellute behandlinger, men får man en cellulite behandling hos Clever Skincares kosmetolog i Holte vil en behandling bestå af en LPG Lipomassage. LPG er en behandlingsform, der er patenteret af FDA i USA, og dens formål er at aktivere og stimulere over- og underhudens bindevæv ved på skift at folde og glatte huden ved hjæp af et vaakum. Dette frigiver energi fra fedtcellerne, hvilket er med til at mindske cellulite. I og med at LPG Lipomassage er FDA-godkendt er der ikke nogle betænkeligheder ved en cellulite behandling, og hvis man får den hos Clever Skincares kosmetolog i Holte, vil man ikke blive skuffet.

Gem