Det kan være en udfordring selv at skulle planlægge, købe ind til og kokkerere lækker mad til et større selskab, reception eller arrangement. Stå du i den situation og er bosat i København eller omegn, så er det værd at overveje at bestille catering i København.

Catering i København gør livet lidt nemmere

Som vært eller arrangør kan du måske føle en indledende modstand mod at bestille catering i København til dit selskab. Du tænker måske, at det er dovent ikke selv at stå for maden, eller at catering har det med at være dyrt og dårligt.

Men overvej lige situationen igen. Catering i København gør bare livet lidt nemmere. Det er immervæk mere afslappende blot at kunne bestille mad ud af huset og få det leveret til døren på dagen, end selv at skulle bekymre sig om madlavningen.

Og når det kommer til fordommen om, at cateringmad er dårlig mad til overpriser, så er det altså ikke hele sandheden. Der er forskel på catering i København, og du kan selv gøre noget for at finde virkelig lækker catering til rimelige priser.

Tjek kvaliteten, før du bestiller catering i København

Catering i København fås fra mange forskellige cateringfirmaer – og ikke alle er lige gode hverken, når det gælder pris eller kvalitet. Så hvordan sikrer du dig god cateringmad?

Prisen kan virke som et godt parameter at gå ud fra. Men selvom prisen er høj, kan du faktisk ikke vide dig sikker på, at kvaliteten er i top. Det er derfor ikke nok blot at gå efter catering i København med en høj pris.

Kig i stedet på, om cateringfirmaet har gode anmeldelser online, og om de selv beskriver en officiel madfilosofi, som de følger. Det kunne for eksempel være, at de kun laver økologisk mad eller kun benytter lokale råvarer. Denne type madfilosofier er ofte et tegn på, at cateringfirmaet går op i at levere catering i København af god kvalitet.

Hvis du vil være helt sikker på, at få virkelig lækker cateringmad til dit arrangement, så kan du kontakte firmaer, der leverer catering i København og bede dem om at tilbyde dig smagsprøver på bestemte menuer eller buffeter. Hvis smagsprøverne er gode, så er det en god indikation på, at cateringfirmaets kvalitet generelt er høj.

Kategorier: Mad