At blive iværksætter kræver en ildsjæl og et stort drive. Det ved Casper Tingkær bedre end de fleste. Casper Tingkær har siden slutningen af 2004 været med til at starte 4 succesfulde virksomheder. Hvoraf 2 af dem er blevet solgt videre for million cifrede beløb. Casper Tingkær har altså stor erfaring med at være iværksætter.

At starte nye virksomheder kræver som sagt, at man er en ildsjæl og besidder et stort drive, som tilfældet med Casper Tingkær.
Iværksættere er både nødvendige og gavnende for samfundet, da en succesfuld virksomhed vil være med til at skabe arbejdspladser og bidrage til, at Danmark bliver kendt som et land, der fostre innovation og entreprenørskab, som tilfældet med Casper Tingkær.

Går du selv med tanken om at starte egen virksomhed, ligesom Casper Tingkær har gjort, så kommer her 6 gode råd til at komme i gang.

Find noget du er passioneret for

At gå fra drøm til virkelighed kræver indsats og drive, ved Casper Tingkær. Og starte egen virksomhed er krævende, og du skal være 100 % involveret i det. Mangel på drive eller overskud vil hurtigt vise sig at være dødsstødet for din nystartede virksomhed, ved Casper Tingkær.

Afdæk markedet

Ønsker man at skabe en virksomhed, der kan blive millioner værd, som det flere gange har været tilfældet med Casper Tingkær, skal man kende sit marked.
Man behøver ikke fortælle alle om sin ide, især hvis det er en ny af slagsen, men det kan være fordelagtigt at få et overblik over, om der er en målgruppe for det man ønsker at sælge, ved Casper Tingkær.
Desuden skal man også afdække om der allerede findes lignende produkter på markedet, hvis man ønsker at skille sig ud, kan man ikke lave det samme som alle andre.

Casper Tingkærs råd: små skridt

Det er ikke nødvendigt, at opgive alt med det samme når man starter ny virksomhed. Det er ikke alle ideer, der kan blive til million virksomheder, som det har været for Casper Tingkær. Man behøver derfor ikke at forlade sin nuværende situation, før man ser, at ens virksomhed er en succes. Derfra vil den også kræve mere involvering, og det vil så være naturligt at gå fuldtid, som Casper Tingkær har gjort.

Skak, ikke dam

En virksomhed vil kræve tid til at vækste. Det er vigtigt at have sine øjne på det langsigtede mål, ved Casper Tingkær. Det vil som sagt kræve meget hårdt arbejde, og det vil ikke altid være at se på væksten i virksomheden. Casper Tingkær solgte en virksomhed kun efter 3 år for tocifret millionbeløb, men det er langt fra alle, der vil se profit så hurtigt. Tålmodighed er derfor en dyd, ved Casper Tingkær.

Kundens behov ER virksomheden

En virksomhed der ikke opfylder et behov for en kunde, er en virksomhed der ikke kan eksistere, ved Casper Tingkær.
Uden et behov at opfylde vil der ikke være en efterspørgsel, og uden efterspørgsel vil din virksomheds udbud ikke rykke sig. Man kan måske selv stirre sig blind på en funktion ved produktet, man selv finder relevant, men hvis kunden ikke finder dette relevant, så har funktionen ikke nogen værdi.
Casper Tingkær ved, hvor vigtigt det er at lytte og holde øje med, hvad kunderne ønsker.

Har du et netværk? Brug det!

Det er altid en god ide at få et par ekstra øjne på, ved Casper Tingkær.
En sparringspartner der kan hjælpe med at belyse ting, man måske ikke selv havde tænkt over kan være uundværlig.
Netværk kan desuden hjælpe med at få din virksomheds navn derud.

Så følg disse råd, hvis du vil være en succesful iværksætter ligesom Casper Tingkær.