Spørgsmålet om hvilken der er den bedste frisør i Hillerød vil altid være en subjektiv vurdering, og det kommer med stor sandsynlighed an på, hvad man vil have lavet, men hvis man ønsker en moderne dame/herre frisør i Hillerød til klipning, farvning, håropsætning samt bryn & vipper bør man overveje denne frisør..

Salon Rosted er en kæde af tre frisørsaloner i Hillerød, Frederikssund og Frederiksværk og især er de kendt for at være en moderne frisør, der udfører klip og farvning m.m. både efter tidens trend, dit ansigt og ikke mindst din personlighed.

Det er nemlig ikke alle der kan bære en skrigende rød page ligesom et langt bølget hår vil være for almindeligt for nogle, og det ved Salon Rosted. Mange har måske også oplevet, at man har fortalt sin frisør, at man ønsker én frisure, men i stedet har frisøren taget over og lavet sin egen fortolkning, hvilket er til stor ærgrelse for kunden det næste lange stykke tid indtil farven falmer eller håret vokser ud. Dette vil man ikke opleve hos Rosteds frisører i Hillerød, da man her vægter en god dialog med kunden højt, inden arbejdet påbegyndes, så både frisør og kunde kan være tilfredse med resultatet.

Dog er der også mulighed for, at man lader de fantastiske frisører i Hillerød vise deres talenter og få frie tøjler, hvilket der nogle gange kan være brug for, hvis man, som vi piger nogle gange kan føle, at man har haft den samme frisure i 100 år. Dette er ikke noget alle frisører bare kan gøre, men alle frisører i Hillerød har bestået den 4-årige frisøruddannelse og deltager løbende i kurser, workshops, foredrag m.m. i både ind- og udland for at holde sig opdateret med tidens trend. Dette er med til gøre, at Salon Rosted netop er kendt for at være en både moderne frisørsalon, men også en salon hvor man altid er tilfreds med resultatet.
Der er ingen der med 100% sikkerhed kan sige, at Salon Rosted er den bedste frisør i Hillerød, men de bør i hvert fald regnes som en af topkandidaterne.

Gem