Vi træder snart ind i december, og det har lige været Black Friday. Fik man ikke gjort sig et godt køb af lamper på den store tilbudsdag, kan man stadig nå det hos den store online belysnings- og lampebutik – Lampegiganten.

Lampegiganten har nemlig altid mange gode tilbud på bl.a. loftlamper, væglamper og lysekroner. Endvidere kan man komme julegaveræset i forkøbet med nogle smarte eller flotte lamper til familie eller venner.

Under alle omstændigheder er det årstiden, hvor det virkelig kan mærkes, hvis der ikke er nok lys derhjemme. Kombinationen af de rette lamper, kan give hyggelig stemning i hjemmet og endvidere aflaste øjnene for at skulle anstrenge sig. Loftlamper kommer i mange former og formater, og f.eks. har lysekroner set en mindre renæssance. Lysekroner egner sig som loflamper til højloftede rum, da mange modeller fylder godt i landskabet. Endvidere placeres de normalt i midten af rummet, og de ses oftest i dagligstuen.

Mange Københavner lejligheder er højloftede, hvorfor de er specielt populære i hovedstaden. Trenden inden for lysekroner er dog generelt opadgående, og det skyldes måske bare, at folk har fået øjnene op for den nostalgiske loftlampe igen.

Hvad enten man benytter lysekroner som loftlamper eller andre typer, så kan det ofte være en god ide, at kombinere belysningen med andre lampetyper. F.eks. kan man benytte en eller flere væglamper som kombinationslys i boligen. Væglamper egner sig godt som et ekstra stemnings skabende element i rummet, hvor et stort rum ofte vil være godt tjent med ekstra belysning.

Få hjælp til at hænge dine lamper op derhjemme

Når du hænger dine nye væglamper eller lysekroner op i boligen kan det være fordelagtigt at få hjælp af en vel eller noget familie til at hænge lamperne op. Væglamper skal ikke hænge meget skævt, for at det ser herrens ud, så et godt trick er, at få en anden person til at holde dem, imens man finder den rette placering lidt på afstand. Det samme gør sig gældende med lysekroner og andre loftlamper. Loftlamper kan hurtigt fylde meget i rummet, og medmindre man har et meget stort rum, så kan det anbefales, at man finder den helt rette højde og placering af sine lamper i fællesskab med en anden person.

Der er mange overvejelser, som man kan gøre sig omkring væglamper, lysekroner og andre loftlamper. Har man derfor nogle spørgsmål, kan man altid spørge kundeservice hos lampebutikken til råds, der altid sidder klar til at hjælpe.