Weekend-fest med forMÅL!

Så skal der holdes fest, og selvom jeg normalt ikke er den store fodbold-freak, så synes jeg at det kunne være sjovt at holde fest med et lidt alternativt tema.I anledningen af at der snart er EM i fodbold fik jeg den idé at holde en fodboldfest – og så skal der selvfølgelig også spilles bold.

Jeg faldt over de her fodboldmål til haven. Da min have ikke egner sig til 11-mands hold, har jeg kigget på et par mini fodboldmål. Mini fodboldmål er den perfekte størrelse til antallet af gæster der er inviteret, og så er jeg sikker på, at jeg henover sommeren nok skal få glæde af mine fodboldmål til haven.

Jeg har kigget på fodboldmål til haven på denne hjemmeside, hvor man – når der købes mål i par – kan få rabat. De sælger fodboldmål i mange forskellige størrelser, og det var også her jeg faldt over et mini fodboldmål. De leverer på 1-2 hverdage – hvilket er perfekt. Så har jeg muligheden for at øve mig lidt inden gæsterne kommer 🙂

Det eneste der mangler for at arrangementet skal blive en succes er godt vejr, og så håber jeg at festen bliver målrig. Der bliver i hvert fald gode chancer for at score!

Kategorier: Fritid

Relaterede indlæg

Boligen

Bordbold – bliv mester på rekordtid

Det er bestemt ikke bare et spil eller en leg. Nej, det er ramme alvor, når dig og dine venner er i byen og har banet jer vej hen til det slidte bordfodbold-bord. I spiller Læs mere…

Fritid

Kashmir – en lækker indisk restaurant i København

Skal du på en dejlig indisk restaurant i København, så behøver du ikke lede meget længere! Kashmir, som ligger både på Østerbro og Køge, serverer altid lækker og autentisk mad. Kashmir er en indisk restaurant Læs mere…

Fritid

Gør din hund glad – køb Oliver’s petfood til den

Lyder økologi og høj kvalitet som noget, du gerne vil tilbyde din hund. Mon ikke?! Webshoppen Dyrelageret.dk forhandler Oliver’s petfood. Det skyldes, at Oliver’s petfood er en kvalitets-foderserie. Her kan du kan vælge mellem Classic Læs mere…