Nøglen er væk og jeg er låst ude

I weekenden fik jeg virkelig følt, hvad det vil sige at låse sig selv ude. Jeg skulle af sted til fødselsdag om lørdagen, og efter at have gjort mig klar til at tage af sted, gik jeg ud af døren. Jeg kom straks i tanke om at jeg havde glemt gaven – det var så ikke det eneste jeg havde glemt. Nøglerne lå stadig på køkkenbordet, og jeg kunne langsomt mærke at panikken begyndte at brede sig.

Låsesmed med døgnvagt

Efter lidt moslen med døren, i håbet om at den ville forbarme sig over min situation, og lukke mig ind, måtte jeg erkende, at jeg ikke kunne åbne døren selv. Jeg begyndte at tænke på en løsning, og jeg besluttede mig for at lede efter en låsesmed. Da tidspunktet var lidt skævt i forhold til de normale åbningstider og på en lørdag, søgte jeg efter låsesmed døgnvagt. Jeg fandt heldigvis denne låsesmed med døgnvagt, og de kunne hurtigt rykke ud og få min dør låst op, så jeg kunne blive genforenet med både gave og nøgler.

Jeg har aldrig tænkt over vigtigheden af en låsesmed med døgnvagt, men efter denne weekend er jeg virkelig glad for at de eksisterer.

Kategorier: Boligen

Relaterede indlæg

Boligen

Bordbold – bliv mester på rekordtid

Det er bestemt ikke bare et spil eller en leg. Nej, det er ramme alvor, når dig og dine venner er i byen og har banet jer vej hen til det slidte bordfodbold-bord. I spiller Læs mere…

Boligen

Låsesmed på Nørrebro

Nørrebro er en dejlig bydel. Ja, af mange siges den at være Danmarks New York. Dette har sandsynligvis noget med bydelens mangfoldighed og diversitet at gøre. Der er mange spændende og hyggelige småoaser, hvor man Læs mere…

Boligen

Pendel lamper eller downlights? Det store spørgsmål

Hvilke lamper skal man vælge til boligen, når der findes så mange forskellige muligheder? En mulighed for at blive klogere er enten at kigge på design, energiforbrug eller tage en ren praktisk tilgang til spørgsmålet. Læs mere…