Hvis man får behov for akut hjælp til tandpine uden for normale åbningstider, findes der en tandlæge i København der kan være behjælpelig. Tandlægecenter Højbro Plads tilbyder bl.a. hjælp til tandpine og tandsmerter alle hverdage samt lørdage, søndage og helligdage. Hertil er alle tandbehandlinger hos tandlægen uden ekstra gebyrer og tillæg.

Det er vigtigt for tandlægerne, at de altid er til at komme i kontakt med, hvis man har tandpine elle tandsmerter, og man kan derfor også ringe til klinikken med 18-23 og bestille tid eller tale med en tandlæge.

For at sikre den bedste behandling af patienter med tandpine og tandsmerte deltager tandlægerne løbende i kurser mm, således at kundskaberne holdes ved lige og forbedres.

Har man tandpine eller tandsmerter skal man derfor ikke vente forgæves til det bliver mandag med at komme til tandlæge. Inde på Tandlægecenter Højbro Plads’s hjememside, kan man læse meget mere om de forskellige typer af behandlinger der udføres og finde kontaktoplysninger mm.

Når man ringer ved tandpine eller tandsmerter kan din tandlæge i de fleste tilfælde vurdere, om man skal have akut tandbehandling eller om behandlingen kan vente til en efterfølgende dag. Man kan være sikker på, at man altid er i gode hænder hos tandlægerne i København.

Relaterede indlæg

Boligen

Bordbold – bliv mester på rekordtid

Det er bestemt ikke bare et spil eller en leg. Nej, det er ramme alvor, når dig og dine venner er i byen og har banet jer vej hen til det slidte bordfodbold-bord. I spiller Læs mere…

Fritid

Kashmir – en lækker indisk restaurant i København

Skal du på en dejlig indisk restaurant i København, så behøver du ikke lede meget længere! Kashmir, som ligger både på Østerbro og Køge, serverer altid lækker og autentisk mad. Kashmir er en indisk restaurant Læs mere…

Skønhed

Åreknuder – det er altså ikke farligt

Vi har alle sammen en ven, der er hypokonder. Der er ikke så meget, man kan gøre, som kan berolige en hypokonder, når først vedkommende er begyndt at få gode ideer til, hvorfor han/hun har Læs mere…