Forskellen mellem at have en smule for meget på sidebenene og have en svær overvægt er en forskel, der kan betyde utrolig meget for helbredet. Det er meget usundt at slæbe rundt på en markant overvægt, hvorfor der er god grund til at gøre noget ved det, hvis man tilhører den gruppe af mennesker, der er i risikozonen for følgesygdommene, der knytter sig til svært overvægt.

Ikke alene er der mange følgesygdomme, som kan være skadelige på mange måder – det påvirker også mange psyke at være i den overvægtige klasse. Der er heldigvis forskellige løsninger, man kan ty til, hvis man ikke umiddelbart kan tabe sig uden ekstra hjælp.

En fedmeoperation findes i mange afskygninger, og det behøver ikke at være et meget gennemgribende indgreb, når en patient bliver behandlet for overvægt med en fedmeoperation. Det er muligt at få indsat en gastrisk ballon, der er en form for maveballon, som indsættes i mavesækken og optager plads, så patienten føler sig mere mæt og derfor indtager mindre føde.

Denne form for fedmeoperation sker ved at indsætte maveballonen oralt, og derefter fylde den op med en saltvandsopløsninger, som gør at ballonen får langt mere fylde, og derfor føles som om, at patienten altid har en vis mængde mad i maven.

Der er meget få risici forbundet med en sådan fedmeoperation, da der hverken skal åbnes eller skæres i huden og ej heller laves en fedtsugning. Alle disse metoder er præget af forskellige risici, da der kan komme infektioner eller opstå komplikationer i forbindelse med indgrebet, som kan være særdeles skadende for patienten. Derfor er en fedmeoperation med en maveballon en utrolig populær metode at bruge for svært overvægtige, der ikke har kunnet tabe sig på almindelig vis.

Kategorier: SkønhedSundhed

Relaterede indlæg

Skønhed

Jeg fjerner de gule toner i mit hår med en Silver hårkur

Hvis man er blond, kender man nok til problemet med, at ens hår kan komme til at se gult ud. Uanset om men er naturligt blond eller har farvet det som mig, er de gule Læs mere…

Skønhed

Åreknuder – det er altså ikke farligt

Vi har alle sammen en ven, der er hypokonder. Der er ikke så meget, man kan gøre, som kan berolige en hypokonder, når først vedkommende er begyndt at få gode ideer til, hvorfor han/hun har Læs mere…

Sundhed

Kikkertundersøgelse hos kirurgen.dk

Kirurgen.dk foretager en række forskellige kikkertundersøgelser. Stedet anvender altid de allernyeste teknologier og det nyeste udstyr. Til disse kikkertundersøgelser benyttes en digital video-teknik, og denne gør det muligt for patienten selv at følge med på Læs mere…